صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۹۵۱۷
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۰

مجموعه قرآنی بهشت نور اقدام به برگزاری دوره‌های روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم ویژه دختران و پسران نوجوان کرده است.

الهام سلیمانی، مدیر گروه جهادی و مجموعه قرآنی بهشت نور در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، با اشاره به فعالیت‌های این مجموعه در حوزه قرآن کریم، گفت: این مجموعه اقدام به برنامه‌ریزی جهت اجرای فعالیت‌های قرآنی در رده‌های سنی مختلف از نونهالان تا بزرگسالان کرده است.

وی افزود: این فعالیت‌ها از هشت سال قبل شروع شده در زمینه حفظ، قرائت، تفسیر، مفاهیم قرآن کریم، طهارت روح و ... اجرا می‌شود، همچنین در چهار سال اخیر نیز اقدام به راه‌اندازی گروه جهادی کرده‌ایم. 

سلیمانی تصریح کرد: این برنامه‌ها در بخش دختران با عنوان مجموعه برنامه‌های دخترانِ آفتاب و در بخش پسران با عنوان پسرانِ آفتاب طراحی شده و شامل کلاس‌های آموزش روخوانی و روان‍خوانی قرآن کریم است.

وی با اشاره به رایگان بودن این دوره‌ها، بیان کرد: این برنامه‌ها در بخش دختران ویژه مقطع سنی هشت تا 15 سال و طی روزهای شنبه و چهارشنبه از ساعت 10:45 تا 12 در جریان خواهد بود. 

مدیر مجموعه قرآنی بهشت نور همچنین اظهار کرد: این دوره‌ها در بخش پسران نیز طی روزهای یکشنبه و سه‌شنبه و از ساعت 16:30 تا 18 برگزار می‌شود.  

یادآور می‌شود، مجموعه قرآنی و گروه جهادی بهشت نور در پایگاه مسجد احمدیه در محله نارمک تهران واقع شده است و برگزاری اردوی فرهنگی ـ تربیتی بخش دیگری از فعالیت‌های آن است. 

 

انتهای پیام