صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۳۲۴۷
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۶
تازه‌ترین اخبار اربعین؛

وزیر کشور عراق به صورت میدانی از اقدامات ویژه برای تأمین امنیت مناسبت تاریخی زیارت اربعین بازدید کرد، در عین حال سردار قاآنی، فرماندهی سپاه قدس همزمان با شب اول ماه صفر به زیارت امام حسین(ع) مشرف شد.

به گزارش ایکنا به نقل از المعلومة، عبدالامیر الشمری، وزیر کشور عراق و رئیس کمیته عالی ویژه تأمین امنیت زیارت اربعین، به صورت میدانی از اقدامات ویژه برای این مناسبت تاریخی بازدید و جهت بررسی آخرین آمادگی‌های در حال انجام با هدف موفقیت مراسم اربعین و مواجه با چالش‌های احتمالی جلسه برگزار کردند.

با وجود گرمای شدید، تسریع عملیات تکمیل مهمانسرای خارج از حرم مطهر ابوالفضل العباس(ع) در تدارک زیارت اربعین در حال انجام است.
این مهمانسرای بسیار بزرگ در مسیر نجف به کربلا واقع شده و آماده استقبال میلیون‌ها زائر در سال است که شامل مکان استراحت زائران، بخش خدمات پزشکی، قسمت تصفیه آب و دو کارخانه یخ‌سازی برای مواکب و آشپزخانه است.

 همچنین سردار اسماعیل قاآنی، فرماندهی سپاه قدس همزمان با شب اول ماه صفر  به زیارت امام حسین(ع) مشرف شد.


هم‌زمان با ایام پرشور حرکت کاروانهای زیارتی اربعین به سمت کربلای معلا در عراق پرچم‌های الحشد الشعبي بین زائران در بصره، خیابان بغداد و مسیر راهپیمایی به سمت کربلا توزیع شد.


شیعیان کویت همچون دیگر عاشقان و دلباختگان اباعبدالله الحسین(ع) به‌منظور اقامه زیارت اربعین حرکت خود به سمت کربلا را آغاز کردند.

انتهای پیام