صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۳۴۸۸
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۵

صدور حکم دیوان عالی کنیا درخصوص صدور مجوز ثبت سازمان همجنس‌گرایان در این کشور نارضایتی شدید مسلمانان را دربر داشته است. 

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه جامعه و فرهنگ ملل، کمیته مسجد جامیا نایروبی، به نمایندگی از جامعه مسلمانان، بیانیه‌ای مطبوعاتی صادر و اعلام کرد که این حکم «تکان‌دهنده، نامناسب و کاملاً غیرقابل قبول است».
در این بیانیه نسبت به سیاست‌های رسمی کنیا در قبال حمایت از گروه‌های همجنس‌گرا و سایر گروه‌های منحرف اخلاقی، ابراز نگرانی شده است.

عبدالباری حمید، امام جماعت مسجد جامع مسلمانان نایروبی نیز در این خصوص بیان کرد: حکم دیوان عالی کنیا، آثار مخربی بر سنت‌های مذهبی، فرهنگی و خانوادگی در این کشور خواهد داشت. این مناسبات اخلاقی طی قرن‌ها بر جامعه کنیا حاکم بوده و بستر مناسبات اجتماعی این کشور را تشکیل داده است. اکثر مردم کنیا به مسیحیت، اسلام و باورهای سنتی پایبند هستند. وجه مشترک همه این افراد، مخالفت با همجنس‌گرایی به عنوان یک عمل غیراخلاقی و جنایتکارانه بوده و این موضوع در جامعه کنیا قابل تحمل نیست.
جامعه مسلمانان متعهد شده است که در برابر این حکم مقاومت کنند و از اعضای پارلمان خواسته‌اند تا قوانین شفافی برای جرم‌انگاری بیشتر روابط همجنس‌گراها ارائه و تصویب کنند.

انتهای پیام