صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۴۵۳۶
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۴

استاندار ایلام با بیان اینکه زیرساخت‌های پایانه برکت قابل‌قیاس با سال گذشته نیست، گفت: این پایانه از فردا، ۲ شهریور، آماده خدمات‌دهی به زائران است.

 به گزارش ایکنا از ایلام به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری ایلام، حسن بهرام‌نیا، استاندار ایلام، امروز چهارشنبه اول شهریور، در جریان بازدید از پایانه برکت گفت: زیرساخت‌ها در پایانه برکت قابل‌قیاس با سال گذشته نیست و امسال سایبان، محل استراحت رانندگان و آسفالت محورهای اصلی این پایانه انجام شده است.

وی با بیان اینکه تمرکز اصلی این پایانه برای ارائه خدمات به زائران برگشتی است، اظهار کرد: باتوجه‌به گرمای هوا، یکی از نیازهای اساسی این پایانه، استقرار آب‌سردکن برای زائران است که تمهیدات لازم دراین‌رابطه اندیشیده شده است.

بهرام‌نیا افزود: نمازخانه پایانه برکت نیز به‌منظور اقامه نماز جماعت نیز آماده شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد و پایانه برکت از فردا آماده خدمات‌دهی به زائرین است.

یادآور می‌شود، پایانه برکت از ظرفیت ۶ هزار اتوبوس به‌صورت گردشی برخوردار است.

انتهای پیام