وی با اشاره به اقدامات انجام شده از جمله افزایش گیتها و دربهای خروج و ورود در پایانه مرزی مهران افزود: بیشترین تردد زائران از مرز مهران است و با تدابیر اتخاذ شده، هیچ زائری در مرزهای ورودی معطل نمیماند و در آنسوی مرز هم تلاش خواهیم کرد که زائران معطل نمانند و اگر چنانچه به اتوبوس و ناوگان حملونقل عمومی نیاز باشد این ناوگان تهیه و اعزام میشود.
وحیدی با بیان اینکه پایانه برکت در مقایسه با سال گذشته متحول و ساماندهی شده است، گفت: پایانه برکت ۴۶ هکتار است که ۴۰ هکتار آن آسفالت شده و تجهیزات سرمایشی و آبسردکن نیز بهاندازه نیاز جانمایی و نمازخانه و استراحتگاه در آن ایجاد شده است.
وزیر کشور با اشاره به اینکه دو تونل در مسیر ایلام - مهران زیر بار ترافیک رفته و مسیر ایلام - مهران بهصورت چهارخطه در اختیار زائران قرار گرفته است، اظهار کرد: چهارخطه شدن مسیر ایلام - مهران سهولت در تردد زائران را در پی داشته است.
انتهای پیام