صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۵۲۵۶
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۳
ضرغامی:

وزیر میراث‌ فرهنگی با اعلام رضایت از زیرساخت‌های ایجاد شده و نحوه خدمات‌دهی به زوار اربعین در مریوان گفت: امید است با استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود برای جلب رضایت زائران بیش از پیش اقدام شود.

به ‌گزارش ایکنا از کردستان، سیدعزت‌الله ضرغامی، وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دیروز، چهارم شهریور در سفر یک‌روزه به استان کردستان با حضور در مرز باشماق مریوان گفت: استان کردستان به‌ دلیل داشتن طبیعت بکر و بسیار زیبا با مردمانی مهمان‌نواز و مهربان همواره مقصد مسافران و گردشگران زیادی از سراسر ایران و جهان است.

وی با اشاره به اینکه شهرستان مریوان با جاذبه‌های بالقوه از جمله دریاچه زریوار و جنگل‌های سرسبز اطراف آن باید در سطح ملی معرفی شود، افزود: مجموعه زیبایی‌های طبیعی و ظرفیت‌های خدادادی منطقه کردستان، به ویژه مریوان از لحاظ آب و هوا فرصتی است برای زائران که باید غنیمت بشماریم.

وزیر میراث‌ فرهنگی با اعلام رضایت از زیرساخت‌های ایجاد شده و نحوه خدمات‌دهی به زوار اربعین حسینی در مریوان گفت: امید است با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات موجود برای خدمات‌دهی و جلب رضایت مسافران و زائران اربعین حسینی بیش از پیش اقدام شود.

وی در پایان یادآور شد: تمام تلاش خود را به می‌گیریم تا با کمک تمام دستگاه‌های ذی‌ربط موقعیت سرمایه‌گذاری را برای بخش خصوصی در استان فراهم کنیم و به یاری خداوند در آینده نه چندان دور وضعیت گردشگری مریوان بسیار بهتر از حال حاضر می‌شود.

یادآور می‌شود؛ مرز بین‌المللی باشماق مریوان یکی از مرزهای شش‌گانه در نظرگرفته‌شده برای تردد و میزبانی زوار اربعین حسینی است که امسال برای دومین سال پیاپی افتخار میزبانی از عاشقان کربلای معلی را دارد.

انتهای پیام