صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۵۳۴۳
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۴
با موضوع «عاشورا»

کتابخانه مرجع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دو نمایشگاه با موضوع «عاشورا» و «روز شعر و ادب فارسی» در شهریور برپا می‌کند.

به گزارش ایکنا به نقل از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، کتابخانه مرجع کانون پرورش فکری هر ماه منتخبی از کتاب‌های موجود در کتابخانه را با موضوعی اختصاصی به نمایش می‌گذارد.

بر همین اساس در نمایشگاه شهریور با عنوان «ستاره در گهواره» منتخبی از کتاب‌های فارسی با موضوع عاشورا به نمایش گذاشته می‌شود که اسامی تعدادی از کتاب‌های موجود در این نمایشگاه عبارتند از: «و ناگهان پرنده شد» سروده محمد کاظم مزینانی، «داستان عاشورا» نوشته محمدسعید بهمن‌پور و تصویرگری پرویز اقبال، «آن شب آن سردار» نوشته مسلم ناصری و تصویرگری سعید رزاقی، «اصحاب عاشورا» نوشته محمدصادق موسوی‌گرمارودی، «رد پای خورشید» نوشته مهدی محدثی، «بچه‌های تشنگی» سروده حمید هنرجو با نقاشی محمدرضا لواسانی، «تشنه‌تر از من» نوشته ابراهیم حسن‌بیگی با نقاشی ایرج اسکندری و «ظهور روز دهم» سروده قیصر امین‌پور.

همچنین به مناسبت ۲۷ شهریور روز شعر و ادب فارسی و بزرگداشت استاد شهریار شاعر هنرمند کشورمان نمایشگاه دیگری در کتابخانه مرجع کانون برقرار است.

علاقه‌مندان به بازدید از این نمایشگاه‌ها می‌توانند تا پایان شهریور امسال روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۶ صبح تا ۱۳ به کتابخانه مرجع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان خالداسلامبولی، پلاک ۲۴، مجتمع فرهنگی هنری شهید ملک‌شامران کانون مراجعه کنند.

انتهای پیام