صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۵۹۶۲
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۳

تعداد شرکت‌کنندگان در مسابقات بخش بازی‌های موبایلی ایرانی هشتمین جام قهرمانان بازی‌های ویدئویی ایران از یک میلیون نفر عبور کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، محمدامین حاجی‌هاشمی، مدیرعامل این بنیاد با اشاره به برگزاری مسابقات بازی‌های موبایلی ایرانی گفت: این رویداد ملی که با حضور بیش از ۲۰ شرکت بازی‌ساز داخلی در حال برگزاری است، نوید‌بخش تحولی جدی در صنعت بازی‌های رایانه‌ای و حوزه ورزش‌های الکترونیک خواهد بود.

وی تصریح کرد: از میان بازی‌های شرکت‌کننده در مسابقات بخش بازی‌های موبایلی ایرانی هشتمین جام قهرمانان بازی‌های ویدئویی ایران سه بازی آمیرزا، کوئیز آف کینگز و منچیکو با بیشترین میزان استقبال مخاطبان مواجه شده‌اند.

هشتمین جام قهرمانان بازی‌های ویدئویی ایران با رویکرد جذب حداکثری نوجوانان و جوانان در سراسر کشور و با عنوان مسابقه یک میلیون نفری در دو بخش بازی‌های حضوری (فیفا) و بازی‌های موبایلی ایرانی از ۸ تیر و همزمان با فرارسیدن فصل تابستان و ایام اوقات فراغت دانش‌آموزان کار خود را آغاز کرده است.

علاقه‌مندان به شرکت در این رویداد ملی همچنان می‌توانند با مراجعه به سایت بازیکو به نشانی baazico.ir برای ثبت‌نام شرکت در مسابقات رشته فیفا ۲۳ و لیگ موبایلی بازی‌های ایرانی اقدام کنند.

انتهای پیام