صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۶۸۴۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۴

طی بازه زمانی حضور کاروان نور اعزامی به اربعین ۱۴۰۲ پیش‌بینی شده است تا در ۳۰۰ موکب به اجرای برنامه بپردازند.

به گزارش ایکنا، امسال کاروان قرآنی نور با حضور قاریان، حافظان و گروه‌های تواشیح در دو گروه بانوان و آقایان در موسم اربعین ۱۴۰۲ حضور پیدا کرده‌اند و به اجرای برنامه در مواکب و محل‌های تجمع زائران می‌پردازند.

در بخش آقایان قاریانی ازجمله حمیدرضا احمدی وفا(تهران)، حامد علیزاده(خراسان رضوی)، مهدی غلام‌نژاد(تهران)، مسعود نوری(تهران)، سیداحمد مقیمی(تهران)، جواد سلیمانی(خراسان رضوی)،‌ محمد زاهدی(قم)، سجاد پروینی‌نژاد(کرمانشاه)، محسن حسین‌خو(خراسان جنوبی)، ابراهیم عمارلو‌(خراسان رضوی) و مسعود خاتمی(اصفهان) حضور دارند.

برهمین اساس گروه اعزامی کاروان قرآنی مستندی را با عنوان «با قرآن در مسیر بهشت» تولید کرده است که در آن همراه با قاریان قرآن به اقدامات و برنامه‌های کاروان قرآنی نور می‌پردازد. در ادامه بخش اول این مستند را می‌بینید.

 
یادآور می‌شود صد‌ها برنامه قرآنی با مشارکت مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، اعم از قرائت، ابتهال و تواشیح و قرائت اذان‌گاهی و تصحیح قرائت نماز طی بازه زمانی حضور کاروان نور اعزامی به اربعین ۱۴۰۲ پیش‌بینی شده است تا در ۳۰۰ موکب به اجرای برنامه بپردازند.
انتهای پیام
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۲۱:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
چند نفر از قاریان رو جا انداختند
مجید عنان پور

محسن قاسمی

علیرضا لطفی نیا