صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۷۰۶۲
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۰

پویشی با عنوان «قدم به قدم با قرآن تا حسین(ع) از سوی دبیرخانه مقاومت و بیداری اسلامی در مسیر پیاده‌روی اربعین اجرا شد که طی آن پرچم «نحن انصارالقرآن» بین شرکت‌کنندگان در پویش توزیع شد.

به گزارش ایکنا به نقل از دبیرخانه مقاومت و بیداری اسلامی، پویشی با عنوان «قدم به قدم با قرآن تا حسین(ع)» با محوریت وحدت مسلمین در پیاده‌روی اربعین حسینی اجرا شد که در این پویش، زائران اربعین سیدالشهداء(ع) دلنوشته‌های خود را به صورت مکتوب با امضای خود بر روی بنر ثبت کردند.

در این رویداد قرآنی که با شعار امام حسین(ع)؛ محور وحدت و بیداری اسلامی و با حضور چند تن از میهمانان فلسطینی اجرا شد، شیخ یوسف عباس؛ رئیس کمپین بین‌المللی بازگشت به فلسطینیان به ایراد سخن پرداخت.

وی با اشاره به جدایی‌ناپذیر بودن مکتب حسینی و قرآن، تنها راه نجات امت محمد(ص) را در گروی تمسک به قرآن و مکتب نجات‌بخش حضرت سیدالشهداء(ع) عنوان کرد و گفت: امام حسین(ع) در واقع نجات‌بخش بشریت و انسانیت بوده و خواهد بود و امت محمد (ص) با سرلوحه قراردادن مکتب امام حسین(ع) و قرآن به وحدت واقعی و پایدار دست خواهند یافت.

این گزارش حاکی است، در پایان این پویش پرچم‌های «نحن انصارالقرآن» به همراه سربندهای مختلف بین زائران اربعین توزیع شد.

همچنین جمعی از خانواده‌های شهدای سوریه و فعالان فرهنگی سوری در محفل قرآنی موکب‌الشهداء در مسیر پیاده‌روی اربعین با همراه داشتن پرچم گنبد حضرت زینب(س) حضور یافتند.

در این مراسم بانویی سنی و بانویی شیعی برای زوار حسینی سخنرانی و ضمن تشکر از زحمات کشور ایران و عراق در دفاع از مردم مظلوم سوریه؛ خاطراتی نیز در مورد مصیبت‌ها و وقایع سوریه بیان کردند و در پایان این مراسم از بانوان سوری با اهدای فرش متبرکه امام رضا(ع) قدردانی شد.

انتهای پیام