صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۷۱۸۵
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵

فرصت شرکت در مسابقات قرآنی «دختران ریحان» که به یاد شهیده «ریحان عزیزی اردلانی» ویژه دختران نوجوان و جوان در حال برگزاری است، تا اواخر شهریور‌ تمدید شد.

به گزارش ایکنا، مهلت شرکت در مسابقات قرآنی «دختران ریحان» که به یاد شهیده «ریحان عزیزی اردلانی» ویژه دختران نوجوان و جوان در دو گروه سنی دختران زیر ۱۵ و بالای ۱۵ سال در حال برگزاری است تا ۲۵ شهریور‌ تمدید شد.

این مسابقات در بخش‌های حفظ و مفاهیم ۲۰ حکمت برگزیده نهج‌البلاغه، صحیح‌خوانی نماز و ترتیل سوره فجر و با هدف الگوسازی دختر جوان ایرانی و انقلابی از طریق معرفی آنها و ترویج روحیه امید و بهره گیری از توانمندی دختران نخبه در عرصه‌های فرهنگی و مذهبی برگزار می‌شود.

این جشنواره قرآنی به همت امور بانوان شهرداری منطقه ۲۰ با همکاری موسسه قرآن و عترت بیت الامیر(ع) و با مشارکت اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران برگزار می‌شود. جوایز این مسابقات برای نفر اول تا سوم هر موضوع برای هر مقطع سنی شامل کمک هزینه سفر به مشهد مقدس اعلام شده است.

علاقمندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی اینترنتی beytolamir.com مراجعه و ثبت نام کنند و در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۰۹۲۲۲۵۱۸۳۷۱ و ۳۳۷۷۶۲۷۲ تماس بگیرند.

انتهای پیام