صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۷۹۷۴
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۴

جلسه آموزش تخصصی حفظ قرآن با تدریس حافظ و داور بین‌المللی و ملی کشورمان در مؤسسه قرآن و عترت معرفت برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، جلسات تخصصی حفظ مقطعی قرآن کریم با تدریس محمدمهدی بحرالعلوم، داور بین‌المللی و ملی کشورمان و مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم ویژه آقایان از سوی مؤسسه قرآن و عترت معرفت برگزار می‌شود.


بیشتر بخوانید: 


این جلسه روزهای سه‌شنبه هر هفته از ساعت 16 تا 17:30 به صورت حضوری و همراه با پخش زنده از کانال مؤسسه در پیام‌رسان ایتا به نشانی marefaat_quraan@ ویژه گروه سنی جوانان و بزرگسالان تشکیل می‌شود.

همچنین جلسات آموزشی قرائت قرآن کریم با تدریس قاریان و داوران بین‌المللی کشورمان سعید پرویزی و محسن یاراحمدی به ترتیب روزهای شنبه از ساعت 17 تا 20 و روزهای یکشنبه از ساعت 19:30 تا 22 برگزار می‌شود.

آقایان علاقه‌مند می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۴۵۳۷۵۵-۰۲۱ تماس بگیرند. همچنین در پایان دوره به شرکت‌کنندگان گواهینامه از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعطا می‌شود.

یادآور می‌شود، فعالیت مؤسسه قرآن و حدیث معرفت در شمال تهران، منطقه مینی‌سیتی از مردادماه سال ۱۴۰۱ همزمان با عید سعید غدیرخم با مدیریت محمدجواد جاوری، قاری بین‌المللی کشورمان آغاز شده است.

انتهای پیام