صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۸۰۶۹
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۱

فرمانده سپاه خوی ضمن دیدار با علی محمدزاده رتبه برتر کنکور سراسری با وی گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، سردار سرتیپ دوم پاسدار محمدباقر علایی فرمانده سپاه خوی امروز 19 شهریور به همراه حجت‌الاسلام خیرالله شریفی مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه خوی با علی محمدزاده که موفق به کسب رتبه 50 کنکور سراسری شده دیدار و با وی گفت وگو کرد.

فرمانده سپاه خوی دانش آموزان و نخبگان را سرمایه‌های شهرستان و ایران اسلامی دانست و گفت: این جوانان به معنای واقعی کلمه هدایای الهی و امانتی در دست مسئولان هستند.

علایی اضافه کرد: چنانچه از ظرفیت نهفته در نخبگان و فرزانگان استفاده کنیم در پرتو برخورداری از نسل جوان و پرتلاش، ایران بزرگ به کشور پیشرفته و قدرتمند تبدیل می‌شود.

وی هشت سال دفاع مقدس را عرصه‌ای آشکار و غرورآفرین از «خودباوری و اعتماد به نفس» خواند و تأکید کرد: اگرچه جنگ حادثه‌ای بسیار تلخ، خسارت‌بار و سخت بود، اما به جوان ایرانی ثابت کرد می‌توان با توکل به خدا، تکیه بر استعدادها و توانایی‌های داخلی بر دشمنی که همه‌ قدرت‌های بزرگ از او حمایت می‌کنند، غلبه کرد.

انتهای پیام