صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۸۴۱۶
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷

عبدالرحمن السدیس، تولیت کل مسجدالحرام و مسجدالنبی بر گسترش و تقویت حلقه‌های حفظ قرآن به ویژه برای خدمات‌رسانی به افراد دارای نیازهای خاص تأکید کرد.

به گزارش ایکنا به الوطن، عبدالرحمن السدیس، تولیت کل مسجدالحرام و مسجدالنبی بر گسترش و تقویت حلقه‌های حفظ قرآن در مسجدالحرام به منظور خدمت‌رسانی قرآنی به زائران بیت‌الله الحرام به‌ویژه افراد دارای نیازهای خاص تأکید کرد.

السدیس در دیدار با مسئولان و اساتید حلقه‌های حفظ قرآن کریم بر اهمیت گسترش دایره آموزش در حلقه‌های قرآنی، تقویت حلقه‌های مجازی قرآن و آموزش تلاوت و تصحیح قرائت مسلمانان در سراسر جهان تأکید کرد.

وی با توصیف حلقه‌ها و محافل قرآنی برپاشده در مسجدالحرام و مسجدالنبی به عنوان مرواریدهایی که‌ حرمین شریفین را زینت بخشیده‌اند، تصریح کرد: افتخار خدمت به قرآن در این محافل و حلقه‌ها فراتر از وصف است و این حلقه‌ها جایگاه مهمی در غنی‌تر ساختن تجربه دینی زائران دارند.

السدیس خواهان نوآوری در آموزش، توسعه دامنه فعالیت آموزش و برگزاری کارگاه‌های آموزشی و تجلیل از معلمان و حافظان برگزیده شد. به گفته وی این حلقه‌ها باید روح رقابت سازنده را تقویت و پیام اخلاق قرآنی را در سراسر جهان منتشر سازد.

تولیت کل مسجدالحرام و مسجدالنبی در پایان بر اهمیت فعالیت مستمر و شبانه‌روزی در محافل قرآنی مسجدالحرام و با هدف خدمت به قرآن و اهل آن، خدمات‌رسانی به زائران و ترویج ارزش‌های قرآنی تأکید کرد.

 

انتهای پیام