صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۸۷۳۰
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۷

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان از افتتاح کانون فرهنگی هنری ویژه بانوان در مساجد گیلان به‌منظور تقویت فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری در حوزه خانواده و بانوان خبر داد.

به گزارش ایکنا از گیلان، حجت‌الاسلام رضا حاجتی، مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان امروز، 22 شهریورماه در جمع خبرنگاران با اشاره به نقش مؤثر بانوان در برگزاری فعالیت‌های مختلف در مساجد، اظهار کرد: زن مسلمان ثابت کرد که با رعایت عفاف و حجاب می‌توان در جامعه حضور داشت.

وی در خصوص نقش اجتماعی بانوان در جامعه، افزود: بانوان معتقد به اصالت خانواده و تأثیرگذار بر جامعه هستند که در کنار تربیت فرزند و حفظ خانواده به کارهای اجتماعی خود نیز می‌پردازند. بانوان نقش مهمی در برگزاری فعالیت‌های مسجد محور داشته و توانسته‌اند در این راستا گام‌های مهمی بردارند.

مدیرستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان با بیان اینکه مساجد ظرفیت عظیمی در توسعه فعالیت‌های فرهنگی و توجه به بانوان در سطح جامعه دارند، گفت: باید از این ظرفیت در راستای تقویت ابعاد مختلف استفاده کرد.

حاجتی با بیان اینکه دشمن در تهاجم خود علیه نظام جمهوری اسلامی، بر موضوع دختران تمرکز کرده است، تصریح کرد: راه مقابله با این تهاجم بهره‌مندی از ظرفیت بانوان و دختران در ارتقای فعالیت‌های فرهنگی و سبک زندگی اسلامی است.

مدیر ستاد فهمای گیلان از ایجاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد ویژه بانوان در استان خبر داد و افزود: این کانون‌ها به منظور تقویت فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری در حوزه خانواده و بانوان، در مساجد استان گیلان راه‌اندازی می‌‌شوند.

وی تصریح کرد: کانون‌های مساجد می‌توانند با آموزش مهارت‌های لازم و آشنا کردن بانوان با این مهارت‌ها، زمینه تصمیم‌گیری‌های صحیح برای بانوان را در موقعیت‌های متفاوت به‌ویژه در رویارویی با مشکلات را فراهم کنند.

حاجتی هدف از ایجاد این کانون‌ها را احیای رویکرد نهضت بازگشت مسجد و تقویت فعالیت‌های مسجد محور دانست و اظهار کرد: توسعه فعالیت‌های کانون‌های بانوان مبتنی بر الگوی تعالی دخترانه و ناظر به تعالی این قشر و کاملاً تخصصی و اختصاصی است تا شاهد تأثیرگذاری بیشتر بانوان در عرصه فرهنگی استان و کشور باشیم.

انتهای پیام