صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۹۵۴۲
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۸

مدیرکل حج و زیارت کهگیلویه‌وبویراحمد از نام‌نویسی ۴۰ هزار نفر از این استان برای پیاده‌روی اربعین در سامانه سماح خبر داد.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، به نقل از روابط عمومی حج و زیارت استان، محسن قوامی‌نژاد، مدیرکل حج و زیارت استان کهگیلویه‌وبویراحمد روز گذشته، 26 شهریورماه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه 40 هزار نفر برای پیاده‌روی اربعین در سامانه سماح نام‌نویسی کردند، گفت: از این تعداد ۳۸ هزار و ۵٠٠ نفر در پیاده‌روی شرکت کردند.

وی افزود: واحد امداد گمشدگان و راهنمایی زوار در مرز‌های 6 گانه از جمله خدمات ارایه شده بود که ۶٠ نفر از کارگزاران استان در این خصوص فعالیت داشتند.

مدیرکل حج و زیارت کهگیلویه‌وبویراحمد در خصوص سفر‌های زیارتی بعد از اربعین، بیان کرد: کاروان‌های زیارتی از روز 22 شهریورماه آغاز و تا پایان شهریورماه ۹ کاروان به عتبات و عالیات اعزام می‌شوند.

قوامی‌نژاد از مردم خواست برای نام‌نویسی در این خصوص به دفاتر رسمی حج و زیارت مراجعه و یا به سامانه atabat.haj.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام