صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۳۰۰۵
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۵

طرح سپهر معرفت و دانش با هدف ارتقای کیفیت خدمات پرورشی و فرهنگی ویژه مربیان، معاونین پرورشی و مدیران مدارس بویراحمد برگزار شد.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، حجت‌الاسلام سیروس حکمتی‌نیک، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه فتح استان کهگیلویه‌وبویراحمد امروز، 12 مهرماه در آیین اجرای طرح «سپهر معرفت و دانش» که با هدف ارتقای کیفیت خدمات پرورشی و فرهنگی ویژه مربیان، معاونین پرورشی و مدیران مدارس بویراحمد برگزار شد، گفت: جهادتبیین کانون باید توجه مربیان و معاونین پرورشی در سطح مدارس باشد.

وی با تأکید بر پیوند بین انجمن اولیا و مربیان و عوامل اجرایی مدارس، افزود: هرچه این ارتباطات عمیق‌تر و مستمر باشد فعالیت‌های پرورشی اثربخش‌تر و تأثیرگذارتر خواهد بود.مدرسه مرکز تحول است و لازم است مربیان و معاونین پرورشی در مدارس جهت تربیت دینی دانش‌آموزان، پویا و تحول‌آفرین باشند.

همچنین، حسنعلی عزت‌خواه، مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه‌وبویراحمد نیز گفت: در جنگ نرم دشمن، مربیان و معاونین پرورشی نقش تاثیری‌گذاری در آگاهی بخشی دانش‌آموزان برعهده دارند.

وی با بیان اینکه مربیان پرورشی الگوی رفتاری و عملی دانش‌آموزان هستند، تصریح کرد: با عاطفه و صمیمت با دانش‌آموزان سخن بگویید تا کلام شما نافذ و اثرگذار باشد.

همچنین، حجت دبیقی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه‌وبویراحمد نیز در این نشست گفت: این دوره در محورهای خبری، مهارت‌های برگزاری جلسات گفتمان دینی و پاسخ‌گویی به شبهات دینی و اعتقادی، مخاطب شناسی و روش‌های مهارت های ارتباطی در سطح استان برگزار می‌شود.

انتهای پیام