صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۳۵۴۷
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۷

معاونت فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه کرمانشاه با اشاره به فعالیت ۱۱ مرکز افق در جوار امامزادگان در استان، گفت: رویکرد مراکز افق بقاع متبرکه در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی، نشاط اجتماعی و تحکیم بنیان خانواده است.

حجت‌الاسلام مجید میرزایی، معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه با اشاره به فعالیت ۱۱ مرکز افق بقاع متبرکه در استان با بیان اینکه این مراکز از رویکرد‌های سازمان اوقاف هستند و در راستای فعالیت‌های گسترده فرهنگی و قرآنی تلاش می‌کنند، اظهار کرد: در بحث مراکز افق که مبنای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی هستند در حوزه سبک زندگی برنامه‌های جدیدی در کنار فعالیت‌های قرآنی آغاز شده است.

وی افزود: نسبت به توسعه «مراکز افق» و کیفی‌سازی فعالیت‌های اجرایی آن اهتمام لازم را داشته باشیم.

حجت‌الاسلام میرزایی تصریح کرد: یکی از اهداف مراکز افق بقاع متبرکه با رویکرد کاهش آسیب‌های اجتماعی و تقویت ابعاد مختلف آن است. باید در بستر مراکز افق به انجام فعالیت‌های اجتماعی پرداخت تا از این طریق شاهد تقویت ابعاد اجتماعی این مراکز باشیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه کرمانشاه بیان کرد: بقاع متبرکه و امامزادگان، ظرفیتی مهم در جامعه هستند که باید به عنوان قطب‌های فرهنگی نقشی اساسی در توسعه فرهنگی ایفا کنند.

وی در پایان با اشاره به اینکه باید به ارزیابی مستمر کیفیت برنامه‌های مراکز افق و ایجاد تمهیداتی برای ارتقاء مستمر سطح کمی و کیفی آن همت کنیم، گفت: برنامه‌ریزی برای اجرای برنامه‌های مؤثر در مراکز افق لازم است و در این زمینه باید طرح‌ریزی انجام شود که تا امروز نیز از سیاست‌های اصلی این اداره‌کل لحاظ کردن این موضوع بوده است.

انتهای پیام