صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۳۵۹۸
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۴

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان کرمانشاه از توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان نیازمند خبر داد و گفت: در نیمه اول مهرماه همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، خادمیاران رضوی نسبت به تأمین لوازم ضروری دانش‌آموزان در مناطق محروم محلات، منطقه و شهر اقدام کردند.

سیدمحمدجعفر امامیان، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه، اظهار کرد: در نیمه اول مهرماه جاری توسط شبکه خادمیاری محله و منطقه‌ای در استان بیش از ۸۰۰ بسته کمک معیشتی با مشارکت خیران تهیه و بین خانواده‌های نیازمند توزیع شد.

وی افزود: همچنین طی سال تحصیلی جدید بیش از ۷۰۰ بسته لوازم‌التحریر توسط خادمیاران رضوی ویژه دانش‌آموزان مناطق محروم محله، منطقه و شهر به ارزش ۲۸۰ میلیون تومان تهیه و توزیع شد.

امامیان در ادامه با تأکید بر فعالیت‌های دفتر کانون‌های خدمت رضوی در استان، تصریح کرد: تمامی فعالیت‌های این کانون براساس نذورات و نیت‌های خیرخواهانه مردمی و خیرین است و علاقه‌مندان می‌توانند نذورات خود را به دفاتر کانون‌های خدمت رضوی در استان تحویل دهند تا در این امور سهیم باشند.

یادآور می‌شود، در نیمه اول مهرماه جاری ۵ هزار و ۱۰۰ پرس غذا توسط خادمیاران سنقر، روانسر و منطقه ۵ کرمانشاه به ارزش ۱۴۸ میلیون طبخ و به دست خانواده‌های نیازمند رسیده است.

انتهای پیام