صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۴۰۲۹
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵
تا دهم آبان‌ماه؛

مهلت شرکت در دوره «تربیت مربی جلسات خانگی قرآن» که از سوی پویش جلسات خانگی قرآن کریم برگزار می‌شود تا دهم آبان‌ماه تمدید شد.

منصور پاشایی، از فعالین قرآنی کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه با اشاره به تمدید مهلت شرکت در دوره عمومی «تربیت مربی جلسات خانگی قرآن»، اظهار کرد: مهلت شرکت در دوره عمومی «تربیت مربی جلسات خانگی قرآن» که از سوی پویش جلسات خانگی قرآن کریم و به همت مدرسه مجازی طه از مراکز زیرمجموعه جامعه قرآنی عصر، برگزار می‌شود برای آخرین‌بار تا دهم آبان تمدید شد.

وی افزود: این دوره دومین نوبت از طرح «تربیت مربی جلسات قرآن خانگی» است که در ۳۳ جلسه ویژه مربیان جلسات خانگی و داوطلبان تشکیل جلسات قرآنی در خانه و مسجد برگزار می‌شود و شامل ۳۰۰ دقیقه آموزش تصویری است.

پاشایی تصریح کرد: از اهداف برگزاری این دوره آموزشی آشنایی علاقه‌مندان با کم و کیف و چگونگی برگزاری یک جلسه خانگی موفق و تأثیرگذار قرآنی به همراه یادگیری شیوه‌های ارتباط‌گیری به ویژه با جوانان و نوجوانان در جلسات خانگی قرآن است.

این فعال قرآنی در پایان با یادآوری اعطای مدرک معتبر در این دوره از سوی جامعه قرآنی عصر ویژه شرکت‌کنندگان، یادآور شد: علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این دوره به نشانی F۸۷https://survey.porsline.ir/s/sCuZF مراجعه کنند.

انتهای پیام