صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۴۰۷۳
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۰

هزاران فلسطینی به شکرانه پیروزی مقاومت در انجام عملیات طوفان الاقصی علیه رژیم صهیونیستی، نماز فتح را پس از سه قرن برای نخستین بار اقامه کردند.

به گزارش ایکنا، به دنبال عملیات پیروزمندانه مقاومت فلسطین در پیشروی به سمت شهرک‌های صهیونیست‌نشین و وارد آمدن خسارات سنگین به آنها، کاربران شبکه های اجتماعی از دیروز تصاویر برپایی نماز فتح در مسجدالاقصی و صحن قبة الصخره را به طور گسترده بازنشر کردند.

نماز فتح نماز تشکر از خداوند متعال برای فتح یک شهر یا کشور است که رسول اکرم(ص) هم آن را پس از فتح مکه اقامه کرد و از آن پس به سنت مسلمانان در فتوحات بعدی آنها تبدیل شد.

طبق روایت اهل تسنن، این نماز دو رکعت دارد که در هر رکعت سوره حمد و یکی دیگر از سوره‌های قرآن کریم قرائت می‌شود و از شروط آن اقامه شدن پس از فتح یک شهر یا کشور از سوی مسلمانان و به جماعت خواندن آن بوده و مستحب است که قبل از آن نمازگزار غسل کرده باشد.

نماز فتح از 333 سال پیش تاکنون اقامه نشده است و دیروز برای نخستین بار پس از سه قرن خوانده شده است. برخی این نماز را به شکل 8 رکعت با یک سلام هم اقامه می‌کنند.

انتهای پیام