صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۵۸۸۷
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۸
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل تاکید کرد:

امیر رجبی گفت: برگزاری هفته کتاب فرصت ایده آل برای ترویج فرهنگ کتابخوانی و مطالعه و فرهنگ‌سازی جهت افزایش سرانه مطالعه است.

به گزارش ایکنا، به نقل از فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل، امیر رجبی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل، ۲۴ مهرماه در جلسه هماهنگی برگزاری هفته کتاب و کتابخوانی گفت: برای غنای برنامه‌های هفته کتاب در استان نیازمند همکاری و همفکری تمام دستگاه‌های فرهنگی هستیم.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: برگزاری هفته کتاب فرصت ایده آل برای ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و مطالعه و فرهنگ‌سازی جهت افزایش سرانه مطالعه است و دستگاه‌های فرهنگی باید با هم افزایی باعث رشد و بالندگی در این حوزه شوند.

وی افزود: برنامه‌های هفته فرهنگی کتاب امسال از ۲۴ تا ۳۰ آبان ماه با شعار «آینده خواندنی است» در استان برگزار می‌شود لذا با همدلی، همکاری و همفکری نهادها، ادارات و دستگاه‌های اجرایی باید بر غنای این هفته فرهنگی افزود.

رجبی به ظرفیت فضای مجازی و مطبوعات برای فرهنگسازی ترویج مطالعه و کتابخوانی اشاره نمود و تصریح کرد: برای ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی می‌توان از ظرفیت کتابخانه‌ها و کانون‌های مساجد استان نیز در این راستا استفاده کرد.

 

انتهای پیام