صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۶۳۳۷
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۳

برنامه‌های فرهنگسرای منتظر با ویژه‌برنامه‌های فرهنگی، هنری، ورزشی، روز جمعه، 28 مهرماه در جوار نماز جمعه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی مدیریت فرهنگی و هنری منطقه هشت، ویژه‌برنامه فرهنگسرای منتظر با برنامه‌های فرهنگی، هنری، ورزشی و اجرای برنامه‌های متنوع در محل برپایی نماز پرفضیلت جمعه در دانشگاه تهران، از ساعت ۱۰ میزبان نمازگزاران و خانواده آن‌ها خواهد بود.

فعالیت‌های فرهنگی و هنری فرهنگسرای منتظر در چهار محور علمی، درسی (فال شهدا، قرآن بخوانید، جایزه بگیرید) فنی، مهارتی (ایستگاه سلامت) هنر و رسانه (ایستگاه رادیو، نگارگذر، نقاشی طولی) و تفریح و سرگرمی (منچ، جورچین، پرچین مطالعه، تنیس روی میز و فوتبال) در دو بخش ویژه آقایان و بانوان در محوطه دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

فرهنگسرای گلستان روز جمعه، ۲۸ مهرماه میزبان نمازگزاران در فرهنگسرای منتظر است تا با اجرای برنامه‌های مناسب فرهنگی و هنری، زمینه خدمتگزاری بیشتر به نمازگزاران را فراهم کند.

انتهای پیام