صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۶۷۲۳
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۱
به همت صنعت آب کهگیلویه و بویراحمد

محفل انس با قرآن «یادبود شهدای مظلوم غزه» از سوی آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، همزمان با برگزاری محافل قرآن‌دوستی در برابر قرآن‌سوزی دشمنان اسلام از سوی شورای فرهنگی وزارت نیرو محفل انس با قرآن با حضور مهدی قبادی، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت نیرو، مدیران عامل و همکاران صنعت آب و برق استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود. 

این محفل قرآنی «یادبود شهدای مظلوم غزه» امروز شنبه بیست‌ونهم مهرماه، از ساعت ۱۲ در نمازخانه شرکت آبفای استان واقع در یاسوج بلوار ارم، برپا می‌شود. تجلیل از برگزیدگان قرآنی آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد بخش دیگری از این برنامه است.

یادآور می‌شود تاکنون ٢٢ محفل قرآنی در این راستا برگزار شده و این محافل در تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر برگزاری جلسات تلاوت و استماع قرآن کریم و راهبرد شورای فرهنگی وزارت نیرو با عنوان قرآن‌دوستی در برابر قرآن‌سوزی دشمنان اسلام برپا شده‌اند.

انتهای پیام
مطالب مرتبط