صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۶۸۷۲
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۹

نشست تخصصی جامعه قرآنی استان فارس در محکومیت جنایت رژیم غاصب اسرائیل و حمایت از مردم غزه در شیراز برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از فارس، نشست تخصصی جامعه قرآنی استان فارس در محکومیت جنایت رژیم غاصب اسرائیل و حمایت از مردم غزه همراه با تلاوت قرآن کریم با تلاوت قاریان بین‌المللی در شیراز برگزار می‌شود.

در این نشست آیت‌الله لطف‌الله دژکام، نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز سخنرانی خواهد کرد و کارشناسانی نظیر اسماعیل محبی‌پور، جعفری و یزدانی حضور و سخنرانی خواهند داشت.

این نشست در روز دوشنبه، اول آبان‌ماه 1402 از ساعت 10 صبح در مسجد نصیرالملک شیراز به عنوان زیباترین مسجد استان فارس برگزار خواهد شد.

یادآور می‌شود، نشست مذکور به‌همت و همکاری اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت فارس و همچنین اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس برگزار می‌شود.

انتهای پیام