صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۷۴۴۷
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۴

رئیس مرکز مطالعات اربعین از برپایی کمپینی برای ثبت‌نام از موکب‌های درمانی اربعین برای کمک به مردم غزه خبر داد و گفت: تاکنون 67 موکب درمانی اعلام آمادگی کرده‌اند.

مهدی قاسمی، رئیس مرکز مطالعات اربعین در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به اینکه این مرکز یک مجموعه مردمی است و بدون وابستگی دولتی در حال فعالیت در حوزه اربعین است، گفت: برای حمایت از مردم غزه کمپینی راه‌اندازی کرده‌ و طی فراخوانی از موکب‌های درمانی که آمادگی خدمت رسانی به آسیب‌دیدگان غزه را دارند دعوت کردیم تا اعلام آمادگی کنند.

وی گفت: تاکنون 67 موکب درمانی و تعداد زیادی از موکب‌های خدماتی و پشتیبانی اعلام آمادگی کرده‌اند. با پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر نیز مذاکراتی انجام شده است تا در صورت مهیا شدن امکان اعزام، این موکب‌ها برای خدمت‌رسانی به مرز مصر و اردن اعزام شوند.

قاسمی با اشاره به اینکه حدود 800 نفر از کادر درمان نیز برای خدمت‌رسانی به مردم غزه اعلام آمادگی کرده‌‌اند، گفت: به دنبال این هستیم که تجمعاتی در مرز عراق و اردن نیز داشته باشیم.

رئیس مرکز مطالعات اربعین افزود: برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای مردم مظلوم غزه موکب‌ها ظرفیت بالایی دارند چراکه مورد اعتماد مردم هستند و می‌توانند نقطه کانونی برای جمع‌آوری اقلام مردمی باشند تا پس از جمع‌آوری از طریق هلال احمر به صورت رسمی برای مردم مظلوم غزه ارسال شود.

وی اظهار کرد: موکب‌های اربعین از سال 96 نقش محوری در کمک به آسیب‌دیدگان بحران‌ها و بلایای طبیعی داشتند و این هنر شهید سلیمانی بود که مواکب را پای کار آورد. از زمان وقوع سیل خوزستان بنا به دعوت سردار سلیمانی، مواکب پای کار کمک به آسیب‌دیدگان آمده‌اند و در کرونا و سایر حوادث نیز پای کار مردم ماندند.

قاسمی اظهار کرد: از آنجایی که جمعیت مراجعه کننده به مواکب جمعیت عام‌تری است، تجهیزات و امکانات کمپینی بهتری دارند و تجربه خیلی بالایی نیز دارند، برای کمک به مردم غزه نیز می‌توان از ظرفیت مواکب استفاده کرد.

مواکب برای شرکت در این فراخوان می‌توانند به لینک https://survey.porsline.ir/s/DAB3QpyQ مراجعه کنند.

انتهای پیام