صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۷۴۶۷
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۹

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خلخال گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه و همچنین گردانندگان فضای مجازی مجاز زمینه را برای داغ شدن تنور انتخابات در این شهرستان فراهم کنند.

به گزارش ایکنا، به نقل از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل، رویا کاظمی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خلخال، دوم آبان‌ماه، در نشست با خبرنگاران، اصحاب رسانه و گردانندگان کانال‌های اجتماعی و فضای مجازی خلخال افزود: انتظار از اصحاب رسانه و خبرنگاران دارای مجوز رسانه‌ای، فراهم کردن زمینه حضور پرشور و گسترده مردم در سر صندوق‌های رای و در انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند ماه امسال است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خلخال گفت: در همین حال انتظار از خبرنگاران اصحاب رسانه و گردانندگان فضای مجازی پرهیز از هرگونه تخریب نامزد‌ها و داوطلبین افراد و فراهم کردن زمینه انتخابات سالم و بدون هرگونه حاشیه است.

دبیر شورای فرهنگی عمومی خلخال با بیان اینکه جامعه امروزی و در آستانه انتخابات نیازمند آرامش و فضایی به دور از هرگونه تنش است اظهار کرد: گردانندگان وصاحبان کانال‌های اجتماعی در سطح شبکه‌های اجتماعی و گردانندگان فضای مجازی اصحاب رسانه و خبرنگاران در عین حال که برای تبلیغات نامزد‌ها جهت برگزاری پرشور و باشکوه انتخابات در پیش رو آزادی عمل دارند در عین حال از هرگونه تخریب افراد، شخصیت‌ها و همچنین جانبداری از فرد، گروه، جناح و کاندیدای خاصی جهت دور نگه داشتن جامعه از هرگونه تنش، باید جدا خودداری کنند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خلخال با اعلام آمادگی برای صدور مجوز جهت راه‌اندازی سایت‌ها، شبکه‌های اجتماعی فعالیت مجاز درفضای مجازی اعلام شده مجاز در سطح کشور گفت: کانال تلگرام با دستور دادستان کل کشور از سال ۱۳۹۷ فیلتر شده و فعالان در این فضا از لحاظ قانونی فاقد مجوز رسانه‌ای بوده و هرگونه تبلیغات انتخاباتی در این فضا شامل قوانین مربوط به گردانندگان خبرنگاران رسانه‌ها وفضای مجازی مجاز نمی‌شود.

انتهای پیام