صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۹۴۳۰
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۶

نشست 157 فرهنگ مهدوی با عنوان «از صهیونیسم یهودی تا نظم نوین جهانی» با مشارکت جمعیت دفاع از ملت فلسطین، جمعیت حامیان آزادی قدس شریف و حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار خواهد شد.

 به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری موعود عصر(عج)، این میزگرد روز چهارشنبه 17 آبان ماه‌ از ساعت ۱۵ تا ۱۸‌، با هدف حمایت از مردم شریف غزه و تشریح اهداف صهیونیسم بین‌الملل از تصرف قدس شریف (زمینه‌سازی جنگ آرماگدون)، با سخنرانی استاد اسماعیل شفیعی سروستانی مدیر مسئول موسسه فرهنگی_هنری موعود عصر، محمد تقی تقی پور محقق و پژوهشگر حوزه یهودشناسی و صهیونیسم در سالن سوره حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.

در حاشیه این میزگرد نمایشگاهی به منظور معرفی آثار و تالیفات فرهنگی در زمینه یهودشناسی و صهیونیسم برگزار شده و در عین حال از کتاب پایتختی قدس زمینه ساز جولت جهانی یهود، چاپ انتشارات هلال رونمایی خواهد شد.

انتهای پیام