صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۰۹۰۸
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۶

در دومین سری مجموعه مستند رخ مادر، مادران شهدای دفاع مقدس به بازگویی خاطرات خود می‌پردازند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی «رخ‌ مادر»، فصل دوم این مجموعه مستند به تهیه‌کنندگی امیرحسین اکاتی جلوی دوربین رفته است.

تاکنون نزدیک به نیمی از فصل جدید این مجموعه مستند که زهرا حسینی سرپرست پژوهش و سوژه‌یابی آن را برعهده داشته، تصویربرداری شده و این روزها کارهای پس‌تولید آن به طور هم‌زمان در حال انجام است.

«رخ مادر» در فصل جدید به سراغ قصه‌های شنیده نشده و بکر از مادران شهدا رفته است که در جامعه فعالیت اجتماعی دارند. یکی از تفاوت‌های فصل دوم این مجموعه مستند با فصل اول آن، فرمی است که به صورت داکیودرام برای روایت داستان شاعرانه هر کدام از مادران انتخاب شده و در قالب داستانی قصه‌ها بیان می‌شود.

فصل اول این اثر سال 1401 از شبکه یک سیما پخش شد و فصل دوم آن که در 26 قسمت ساخته می‌شود، این روزها خود را برای رسیدن به آنتن رسانه ملی آماده می‌کند.

حمید مشایخی، مهدی انصاری، سیدمصطفی سیدحسینی و علی علائی چهار کارگردان «رخ مادر» هستند که پروژه را در استان‌های کرمان، یزد، فارس، لرستان، شهرکرد، گلستان، مازندران، تهران، گیلان، اراک و اصفهان پیگیری می‌کنند.

انتهای پیام