صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۱۱۵۶
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۰

رئیس اداره تبلیغات اسلامی روانسر به ضرورت‌های توجه به رفع معضلات اجتماعی اشاره و اظهار کرد: باید با آگاه‌سازی جوانان در برابر توطئه‌های فرهنگی دشمن ایستاد و در این مسیر باید تقویت فرهنگ بسیج و نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار مد نظر باشد.

حجت‌الاسلام رهبر محمدی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی روانسر در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه با تأکید بر لزوم توجه به نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار و تقویت فرهنگ بسیج به ویژه در بین نسل جوان و نوجوان به ویژه دانش‌آموزان، اظهار کرد: آگاهی‌بخشی به جوانان و نوجوانان و بصیرت‌افزایی این قشر مهم‌ترین راه پیشرفت ایران اسلامی است.

وی به برخی از برنامه‌های این اداره ویژه جوانان و نوجوانان اشاره کرد و افزود: امروز باید فرهنگ اسلام ناب را برای نسل جوان بیان کنیم تا از این راه بتوانیم اثرگذاری جنگ نرم بر آنان را کمتر کرده و سدی محکم در برابر نفوذ فرهنگ غرب به کشور باشیم.

حجت‌الاسلام محمدی تصریح کرد: جوانان و نوجوانان ما بدانند که تهاجم دشمن همه جانبه است و ضرورت دارد تا با فهم مشترک و درک صحیح از شرایط در مسیر تحقق اهداف مقدس جمهوری اسلامی تلاش کنیم و گام‌های مؤثری برداریم.

رئیس تبلیغات اسلامی روانسر به ضرورت‌های ارتقای فرهنگ دینی جامعه نیز اشاره و اظهار کرد: بهترین راه مقابله با توطئه‌های هویت ستیزانه دشمن به ویژه در میان قشر جوان و نوجوان آگاهی‌بخشی و افزایش بینش آنان است.

وی در پایان با بیان اینکه تمامی تلاش دشمن بر آن است تا با هوشمندی و برنامه‌ریزی دقیق کانون هدایت جوانان باشد، گفت: جوانان و نوجوانان آینده‌سازان ایران اسلامی‌اند و باید با حمایت و هدایت از آنان زمینه‌ساز تعالی و توسعه کشور باشیم.

انتهای پیام