صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۱۵۶۶
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۹

آیین اختتامیه سومین جشنواره فرهنگی هنری «ذوالفقار» در کرمان برگزار شد و برگزیدگان این جشنواره تجلیل شدند.

به گزارش ایکنا از کرمان، آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی فرهنگی هنری «ذوالفقار» با حضور هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور و جمعی از دانشگاهیان صبح امروز، ۲۲ آبان‌ماه در تالار ولایت دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای شهید چمران کرمان برگزار و از برگزیدگان این جشنواره تجلیل شد.

سومین جشنواره ملی فرهنگی هنری «ذوالفقار» در بخش‌های پوستر، خوشنویسی، نقاشی، شعر، داستان کوتاه، خاطره نویسی و مقاله و با محورهای سیره و سبک زندگی شهید سلیمانی، ولایتمداری، عدالت، دفاع مقدس و راهیان‌نور، صلح، امید، کرامت انسانی، بصیرت‌افزایی، اخلاق، فرهنگ عفاف و حجاب و نماز و... برگزار شد.

این جشنواره در بخش‌های دانشجویی، دانش‌آموزی، علمی و بخش آزاد برگزار و در مجموع ۳ هزار و ۱۵۰ اثر از ۳۱ استان کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که بیشترین آثار ارسالی به ترتیب متعلق به کرمان، تهران، قم و مشهد بود و در نهایت ۴۴ نفر به‌عنوان برگزیده معرفی و ۱۴ نفر شایسته تقدیر شناخته شدند. در این مراسم همچنین از همسر شهید لنگری‌زاده (از شهدای مدافع حرم) تقدیر و از کتاب مقاله جشنواره و کتاب سه دوره شعر جشنواره ذوالفقار رونمایی شد.

انتهای پیام