صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۱۹۳۹
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۹

نمایشگاه نقاشی خط با عنوان «خط نگاره‌های من» با محوریت آیات قرآنی، احادیث و اشعار به همت کانون هنر‌های تجسمی در مجموعه کانون ­های فرهنگی و هنری دانشگاه محقق اردبیلی برپا شد.

به گزارش ایکنا از اردبیل، عادل آزاددل، مدیر برنامه‌­ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی، ۲۳ آبان از برپایی نمایشگاه نقاشی خط با عنوان «خط نگاره‌های من» به همت کانون هنر‌های تجسمی دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد و گفت: در این نمایشگاه ۳۴ اثر از آثار سمانه عزتی دانشجوی مقطع کارشناسی رشته ریاضی با محوریت آیات قرآنی، احادیث و اشعار به نمایش گذاشته شده است.

وی افزود: این نمایشگاه با هدف کشف و معرفی استعداد هنری و فرهنگی دانشجویان برگزار شده و حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با حمایت از برگزاری چنین نمایشگاه­‌هایی آماده است آثار هنری دانشجویان را در معرض دید کلیه اقشار دانشگاهی قرار دهد. 

مدیر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی خاطرنشان کرد: این نمایشگاه تا روز چهارشنبه ۲۴ آبان از ساعت ۹ الی ۱۵:۳۰ در سالن کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه واقع در ساختمان آیت الله مشگینی میزبان علاقمندان است.

انتهای پیام