صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۳۷۳۴
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۵
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه نینوا گلستان:

حجت‌الاسلام ایمانی گفت: در روایات متعدد داریم که علما وارثین پیامبران هستند و همان مأموریتی که پیامبر بر عهده داشت ما نیز متعهد به آن هستیم و تبیین دین مبین اسلام وظیفه ذاتی روحانیت است.

به گزارش ایکنا از گلستان، حجت‌الاسلام ایمانی، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه نینوا گلستان در همایش پیشگامان رهایی که امروز، ۲ آذر به مناسبت سالروز تشکیل بسیج طلاب و روحانیون در حسینیه عاشقان ثارالله(ع) برگزار شد، با بیان‌اینکه پیامبر اکرم(ص) در حدیث شریفی می‌فرمایند که علما وارث انبیا الهی هستند، گفت: انبیا دِرهم و دینار از خودشان به ارث نمی‌گذارند بلکه ارث انبیا نبوت و مکتب اجتماعی و علمی شأن است آن دسته از جامعه که میراث‌دار انبیا هستند نهاد علم و فقاهت و اجتهاد محسوب می‌شوند که در شکل امروزی در قالب مکاتب علمیه ظاهر شده و از زمان امام صادق(ع) اصل ماجرا پیاده گذاری شد.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه نینوا گلستان با بیان اینکه تبیین‌گری یکی از مأموریت‌های اصلی پیامبر اسلام(ص) و امروز این مأموریت بر دوش همه مومنین به خصوص روحانیت و طلبه بسیجی است، افزود: بسیج طلاب و روحانیون مفتخر است که به فرمان مستقیم حضرت امام خمینی (ره) به عنوان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی تشکیل شده است و ما طلاب بسیجی موظف هستیم ادامه دهنده راه حضرت امام باشیم و گفتمان انقلاب اسلامی را تبلیغ کنیم.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه نینوا اظهار کرد: در روایات متعدد داریم که علما وارثین پیامبران هستند و همان مأموریتی که پیامبر بر عهده داشت ما نیز متعهد به آن هستیم و تبیین دین مبین اسلام وظیفه ذاتی روحانیت است.

وی ادامه داد: سلسله علما و در رأس آن امام امت در دنیای امروز مردم را آگاه و سیره و سنت پیامبر(ص) را احیا نمود و در برابر قلدران زمان ایستادگی کردند.

حجت‌الاسلام ایمانی، علما و روحانیون را خط مقدم جهاد تبیین دانست و افزود: تبلیغ دین، ترویج و اجرای عدالت در جامعه و روشنگری در هنگام فتنه‌های طراحی شده از سوی دشمنان اسلام از وظایف روحانی بسیجی است.

وی با بیان اینکه وحدت در استان گلستان زبانزد است، تصریح کرد: استان گلستان به عنوان نماد وحدت اقوام و مذاهب شناخته می‌شود و یکی از ارکان اصلی ایجاد این وحدت علمای شیعه و سنی استان هستند که فتنه‌های تفرقه آمیز دشمنان را نقش برآب کرده و به تبیین حقایق می‌پردازند.

حجت‌الاسلام ایمانی در پایان گفت: آنچه که طی ۴۸ روز گذشته در غزه رخ داده جنایات هولناکی است که دل هر انسانی به درد می‌آورد و طلاب و روحانیون ما باید با تبیین جنایات رژیم صهیونیستی جهان را نسبت به واقعیت فلسطین عزیز آگاه کنند.

انتهای پیام