صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۳۸۴۵
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۳

نظامیان اشغالگر صهیونیستی برای هفتمین هفته متوالی مانع از حضور پرشور فلسطینیان در نماز جمعه مسجد الاقصی شدند.

به گزارش ایکنا به نقل از الرای، نظامیان اشغالگر صهیونیستی با تشدید تدابیر تنها به افراد مسن اجازه ورود به این مسجد مقدس را داده و بر این اساس تنها پنج هزار فلسطینی نماز خود را در قبله اول مسلمین اقامه کردند.

شیخ عمر السکوانی، مدیر مسجد الاقصی گفت: تنها نزدیک به پنج هزار نفر از مردم قدس در مسجد الاقصی نماز جمعه را ادا کردند.

وی ادامه داد: به دلیل تدابیر نظامیان اشغالگر و جلوگیری از رسیدن فلسطینی‌ها به این مسجد برای هفتمین جمعه متوالی تنها این تعداد موفق شدند تا نماز خود را در مسجد الاقصی ادا کنند.

الکسوانی تاکید کرد: نظامیان اشغالگر از ورود افراد زیر ۷۰ سال به مسجد الاقصی جلوگیری کردند تا تعداد نمازگزاران به شدت کاهش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: {$sepehr_key_136}

نظامیان اشغالگر همچنین به نمازگزاران در منطقه واد الجوز در مرکز شهرقدس اشغالی حمله کرد.

گروهی از جوانان نیز نماز جمعه را خارج از شهر قدیمی قدس برپا کردند.

انتهای پیام