صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۴۷۰۱
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۵

مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران سیستان‌وبلوچستان گفت: مراسم بزرگداشت شهدای مجلس، با محوریت شهید آیت‌الله سید‌حسن مدرس و یادواره شهید آیت‌الله سید محمدتقی حسینی‌طباطبایی اولین نماینده مردم سیستان در مجلس در استان سیستان‌وبلوچستان برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، محمد ناظری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان‌وبلوچستان، از برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مجلس شورای اسلامی، به مناسبت ۱۰ آذرماه روز مجلس و سالروز شهادت سید محمدتقی حسینی‌طباطبایی اولین نماینده مردم ولایی سیستان در مجلس شورای اسلامی، در این استان خبر داد. 

وی در ادامه افزود: با توجه به سالروز شهادت آیت‌الله سید حسن مدرس، این روز برای تجلیل از شهدای مجلس انتخاب و امید است تا راه و رسم این شهدا، برای نمایندگان مجلس و مردم چراغ راه قرار گیرد.  

ناظری در ادامه گفت: مراسم بزرگداشت شهدای مجلس برای اولین‌ بار با حضور خانواده‌های معظم شهدا، مسئولان و عموم مردم، روز پنج‌شنبه، 9 آذرماه، ساعت ۹ صبح در بقعه شهید سید محمدتقی حسینی‌طباطبایی، اولین نماینده مردم ولایی سیستان در مجلس شورای اسلامی در شهرستان زابل برگزار می‌شود.
انتهای پیام