وی افزود: در جریان این سفر، معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد علاوه بر خانه نهجالبلاغه و مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه اصفهان، از مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت پیشوای آسمانی (بنیاد مهدویت و آیندهپژوهی)، بینه، هفت آسمان معرفت و مرکز حفظ همراه با تحصیل مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت ثامنالائمه(ع) بازدید کرد.
مدیر دفتر قرآن و عترت ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان ادامه داد: در جریان بازدید معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد از مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه اصفهان، نشستی نیز با حضور ایشان و تعدادی از مدیران مؤسسات قرآنی برگزار و مباحثی در خصوص پیگیری اعتبارات مالی، حمایت از طرحهای مؤسسات قرآنی، تسریع در انجام فعالیتهای قرآنی، نمایشگاه قرآن و تسهیل صدور مجوزها مطرح شد.
وی با بیان اینکه این سفر با پیگیریهای ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و بهمنظور بازدید از مراکز قرآنی اصفهان انجام شد، تأکید کرد: هدف این بود که معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد از نزدیک با توانمندیها و مزیتهای نسبی مؤسسات و مراکز قرآنی اصفهان آشنا شود که این هدف تقریباً محقق شد.
انتهای پیام