صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۵۳۴۴
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۶
مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان زنجان:

مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان زنجان با تاکید بر اینکه مسؤولان باید تلاش کنند دانش‌آموزان بیشتر از معارف و مفاهیم قرآنی بهره‌مند شوند، گفت: خوشبختانه بسیاری از والدین پیگیر این هستند که فرزندان‌شان در مسیر قرآنی قرار گیرند.

به گزارش ایکنا از زنجان علی اسماعیلی مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان زنجان ظهر امروز (۱۱ آذر) در مراسم متمرکز استانی گرامی‌داشت آغاز هفته قرآن، عترت و نماز، با یادآوری اینکه ۷ تا ۱۱ آذرماه هفته قرآن و عترت نام‌گذاری شده است، اظهار کرد: امروز هر چه داریم به برکت قرآن و اسلام است، بر همین اساس باید تلاش کنیم گستره و کثرت برنامه‌های قرآنی در مدارس افزایش یابد و دانش‌آموزان علاقه‌مند بیشتری جذب این برنامه‌ها شوند.

وی تصریح کرد: باید تلاش کنیم گستره و کثرت برنامه‌های قرآنی در مدارس افزایش یابد و دانش‌آموزان بیشتری جذب این برنامه‌ها شوند.

این مسئول با تاکید بر اینکه مسؤولان مرتبط باید تلاش کنند دانش‌آموزان بیشتر از معارف و مفاهیم قرآنی بهره‌مند شوند، گفت: خوشبختانه بسیاری از والدین پیگیر این هستند که فرزندان‌شان در مسیر قرآنی قرار گیرند. با توجه به همین موضوع، همه تلاش ما این است که فضا را برای تحقق این امر مهم فراهم کنیم.

انتهای پیام