صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۵۸۴۸
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۳

با هدف ترویج و تقویت فرهنگ قرآنی، پایگاه‌های قرآنی مساجد کرمانشاه با محوریت اجرای طرح «هر مسجد یک پایگاه قرآنی» راه‌اندازی می‌شود.

حجت‌الاسلام جواد جلالی، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه، اظهار کرد: با هدف ترویج و تقویت فرهنگ قرآنی، پایگاه‌های قرآنی مساجد کرمانشاه با محوریت اجرای طرح «هر مسجد یک پایگاه قرآنی» راه‌اندازی می‌شود.

وی افزود: راه‌اندازی پایگاه‌های قرآنی در مساجد یکی از برنامه‌های شاخص ستاد کانون‌های مساجد و در مسیر تحقق منویات مقام معظم رهبری است.

حجت‌الاسلام جلالی اجرای فعالیت‌های قرآنی را محور اصلی برنامه‌های کانون‌های مساجد دانست و گفت: علاوه بر فعالیت‌های عمومی قرآن در مساجد در طول سال پایگاه‌های قرآنی به اجرای برنامه‌های هفتگی تلاوت و آموزش قرآن، چون طرح تلاوت نور می‌پردازند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کرمانشاه به برخی از اهداف پایگاه‌های قرآنی نیز اشاره کرد و افزود: ترویج سبک زندگی قرآنی و عمل به دستورات قرآنی و بالارفتن ظرفیت‌های قرآنی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از جمله این اهداف است.

وی تصریح کرد: اجرای برنامه‌های جزءخوانی در ماه مبارک رمضان، برگزاری مسابقات قرآنی، برپایی محافل انس با قرآن همچنین اجرای طرح‌ها و دوره‌های قرآنی در مساجد از برنامه‌هایی است که در پایگاه‌های قرآنی آن را دنبال می‌کنیم.

حجت‌الاسلام جلالی در پایان اظهار کرد: امیدورایم راه‌اندازی پایگاه‌های قرآنی مساجد منجر به گسترش فعالیت‌های قرآنی به ویژه در محلات شوند که این امر در استان کرمانشاه بالاترین هدف ما در ستاد کانون‌های مساجد است.

انتهای پیام