صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۷۹۳۲
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۸

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی طی اطلاعیه‌ای از عموم مردم مشهد مقدس دعوت کرد در راهپیمایی حمایت از مردم غزه شرکت کنند.

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، متن اطلاعیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

همه بدانند که ملت فلسطین پیروز است و دنیای آینده، دنیای فلسطین است نه دنیای رژیم صهیونیستی.

جنایات وحشیانه‌ حیوان‌صفت‌های صهیونیست در کشتار بیش از ۱۸ هزار نفر از زنان، مردان و کودکان مظلوم غزه در سکوت مرگبار مجامع بین‌المللی و حمایت همه‌جانبه شیطان بزرگ و کشورهای غربی مدعی حقوق بشر، احساسات ملت‌های آزاده را جریحه‌دار کرده است. اکنون نمایش حقوق بشر آمریکایی در غزه کاملاً نمایان است و مردم فلسطین مظلوم و غزه قهرمان زیر سنگین‌ترین آماج حملات دیوانه‌وار رژیم جلاد و کودک‌کش صهیونیستی قرار دارند.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی از مردم متدین و همیشه در صحنه مشهد مقدس، روحانیت معظم، خانواده محترم شهدا، جانبازان و ایثارگران، دانشگاهیان، اصناف، تشکل‌های ‌اسلامی و انجمن‌های ‌اسلامی دعوت می‌نماید در حمایت از مظلومین ‌فلسطین و اعلام انزجار از حملات وحشیانه رژیم جعلی صهیونیستی به ساکنان بی‌دفاع نوار غزه، در راهپیمایی روز جمعه ۲۴ آذرماه که پس از اقامه نماز جمعه از باب‌الجواد(ع) حرم مطهر رضوی به‌طرف چهارراه خسروی و چهارراه شهدا برگزار می‌شود، شرکت فرمایند.

انتهای پیام