صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۸۰۳۶
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۶
امام جمعه بجنورد:

حجت‌الاسلام رضا نوری گفت: اگر جامعه می‌خواهد پیشرفت کند باید به هر دو امر دین و علم اهمیت دهد و این دو با هم موجب تعالی کشور می‌شود.

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حجت‌الاسلام رضا نوری، امام جمعه بجنورد، امروز، ۲۴ آذرماه در خطبه‌های عبادی و سیاسی نماز جمعه این شهرستان که در مصلی امام خمینی‌(ره) برگزار شد، با اشاره به لزوم وجود وحدت حوزه و دانشگاه اظهار کرد: اگر جامعه می‌خواهد پیشرفت کند باید به هر دو امر دین و علم اهمیت دهد و این دو با هم موجب تعالی کشور می‌شود، این در حالی است که علم همواره جایگاه ویژه‌ای در آموزه‌های دینی دارد و وحدت حوزه و دانشگاه موجب شده میانگین رشد علمی ایران در جهان چشمگیر باشد.
 
وی با بیان اینکه دشمنان به‌خوبی می‌دانستند که دین مانع زیاده‌خواهی آنها و حامی مظلومان بی‌دفاع است و به همین دلیل جدایی دین از سیاست را مطرح کردند تا به اهداف شوم خود برسند، تصریح کرد: حضرت امام خمینی(ره) بعد از انقلاب اسلامی با هوشیاری وحدت حوزه و دانشگاه را مطرح کردند تا حیله غربی‌های و برخی روشنفکران غربی را خنثی کنند.
 
نوری در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه بجنورد با اشاره به استفاده ابزاری قدرت‌های بزرگ از حق «وتو» گفت: قانون حق وتو همان قانون جنگل است که قدرت‌های بزرگ عدالت و انسانیت را زیر پا می‌گذارند.
 
خطیب جمعه بجنورد با اشاره به حملات سنگین رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه اظهار کرد: تاکنون بارها و بارها در راستای محکومیت این رژیم جعلی و توقف حملات جنگی علیه مردم غزه پیش‌نویس‌های متعددی در شورای امنیت سازمان ملل مطرح شده، اما آمریکایی‌ها با استفاده از حق وتو مانع از این اقدام شده‌اند.
انتهای پیام