صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۸۳۵۱
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۶

محفل انس با قرآن همراه با تجلیل از عوامل اجرایی سی و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان در دانشگاه برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از فارس، به‌همت کانون قرآن و عترت دانشگاه شیراز، محفل قرآنی ضیافت نور با تلاوت «سیدجواد حسینی» قاری بین‌المللی کشورمان برگزار خواهد شد.

این محفل نورانی روز دوشنبه، 27 آذرماه جاری از ساعت 18 در تالار فجر دانشگاه با همراه اجرای گروه تواشیح سحاب با حضور دانشجویان برگزار خواهد شد.

در این محفل نورانی که همراه با مسابقه و اهدای 20 کارت هدیه 100 هزار تومانی خواهد بود، از عوامل اجرایی سی و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان در دانشگاه شیراز تجلیل به عمل خواهد آمد.

جشنواره قرآن و عترت دانشجویان، در هر سال تحصیلی در سه مرحله دانشگاهی، سراسری و ملی به دانشگاه‌های سراسر کشور در ۹ بخش و چهل رشته متنوع که تمامی ذایقه‌های دانشجویی را شامل می‌شود، ابلاغ و اجرا می‌شود.

یادآور می‌شود، امسال مرحله دانشگاهی سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان از نیمه دوم آذرماه ۱۴۰۲ الی اواسط بهمن‌ماه در دانشگاه شیراز به اجرا درخواهد آمد.

در شروع به کار این جشنواره، کانون قرآن و عترت دانشگاه شیراز با برگزاری محفل قرآنی آغاز به کار سی و هشتمین جشنواره را اعلام می‌کند.

انتهای پیام