صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۸۸۸۶
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۵

معاون سیاسی نیروی پدافند هوایی گفت: یهودی‌‌سازی دین مسیحیت حربه فرهنگی دشمن است تا با قرائت جدید از دین، افکار عمومی را منحرف کند که در این بین تنها راه و نیز مهم‌‌ترین راهکار برای شناخت جریان یهود، کتاب مقدس قرآن کریم است

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی منطقه پدافند هوایی شمال شرق، حجت‌الاسلام حسن پرورش، معاون سیاسی نیروی پدافند هوایی با اشاره به اتفاقات اخیر در فلسطین گفت: توجه به اهمیت و حساسیت مسئله فلسطین و جایگاه بیت‌المقدس در نظام اندیشه دینی و قرآنی باید برای کنشگران فرهنگی و مبلغان دینی بیان شود تا در بین افکار عمومی، روشنگری صحیح انجام شود.

وی با بیان اینکه حمایت آمریکا و دیگر کشورهای اروپایی با جنایات رژیم اسرائیل، کاملاً منطبق با وقایع آخرالزمان است که در قرآن و روایات اهل بیت(ع) به آن اشاره شده است، تأکید کرد: همراه‌سازی افکار عمومی با جبهه مقاومت، وظیفه مهم فعالان تبلیغی است و رهبر معظم انقلاب همواره قدرت رسانه و مدیریت و همراه‌سازی افکار عمومی در جریان جبهه مقاومت و حماس را مهم عنوان کرده که این رسالت خطیر بر عهده صاحبان تریبون و فعالان عرصه فرهنگی و تبلیغی است.

معاون سیاسی نیروی پدافند هوایی افزود: امروز جبهه مقاومت در کل منطقه شکل گرفته و هیمنه نظامی، امنیتی و اطلاعاتی رژیم غاصب صهیونیستی شکسته شده است.

وی ضمن محکوم کردن جنایات وحشیانه رژیم غاصب و کودک کش اسرائیل در غزه، گفت: جنایات رژیم غاصب صهیونیستی، جنایتی بزرگ و فراتر از آن، روایت‌‌هایی است که تلاش دارند ظالم را مظلوم جلوه دهند و برخی نیز تحت تأثیر این روایت‌های دروغین و ظالمانه قرار می‌گیرند.

پرورش حمایت آحاد ملت‌های مسلمان از مردم فلسطین را توقف جنگ اسرائیل علیه مردم مظلوم غزه عنوان کرد و افزود: همراهی افکار عمومی مردم ایران و جهان اسلام از حماس و جبهه مقاومت، باید توسط آحاد جامعه به‌خصوص روحانیون، مبلغین و فعالان فرهنگی انجام شود.

وی در پایان حضور حداکثری مردم در انتخابات پیش رو را مهم برشمرد و گفت: حضور پرشور و همه جانبه در انتخابات، عامل افزایش ضریب امنیت نظام اسلامی است.

انتهای پیام