صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۸۹۵۴
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۰

درهم خوری و برهم‌خوری از جمله کارهایی است که شب یلدا را با بیماری می‌تواند طولانی‌تر کند؛ برای داشتن یلدایی سالم‌تر مراقب خوراکی‌هایی که می‌خورید باشید.

به گزارش ایکنا، تنوع خوردنی‌ها و نوشیدنی‌های یلدایی اغلب موجب می‌شود افراد درهم خوری و برهم‌خوری داشته باشند و با این اقدامات سلامتی خود را به خطر بیندازند.

مهم‌ترین توصیه طب ایرانی برای سالم بودن در دورهمی‌های شب یلدا پرهیز از درهم خوری و برهم خوری است.

توصیه دیگر طب سنتی ایران برای شب یلدا خوردن شام سبک به مقدار کم است. خوردن آجیل بوداده ولی کم نمک، نوشیدن چای ایرانی هل‌دار، چای سیب با چوب دارچین و شربت لیمو زعفران نیز توصیه شده است.

یکی از اصلی‌ترین خوردنی‌های شب یلدا، انار است. انار مقوی کبد و موجب خوش رنگی پوست است پس حتماً از این خوردنی پرفایده استفاده کنید. لبوی پخته نیز علی‌رغم اینکه کم کالری است اما دیر هضم است پس تاحد ممکن کم‌تر از این ماده غذایی استفاده کنید.

در نظر داشته باشید که خوردن شلغم پخته نیز خاصیت ملین و مدر بودن دارد و هندوانه نیز حرارت خون را کاهش می‌دهد و از همه مهم‌تر دور هم بودن، میهمان شدن یا میهمان داشتن و تعامل، حال روح و روانتان را بهبود می‌بخشد و به تقویت سیستم ایمنی بدنتان کمک می‌کند.

انتهای پیام