صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۹۱۸۹
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۷

برای طولانی‌ترین شب سال به امید ظهور منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عج) ویژه‌برنامه «یلدای انتظار» برای مخاطبان رادیو قرآن تدارک دیده شده است.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی رادیو قرآن، به همت گروه جامعه، محافل و مسابقات و به تهیه‌کنندگی محبوبه کلانتر در طولانی‌ترین شب سال با امید به ظهور منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عج) ویژه‌برنامه «یلدای انتظار» برای مخاطبان تدارک دیده شده است.
 
این ویژه‌برنامه در شب یلدا از ساعت ۲۱ الی ۲ بامداد با طراحی آیتم‌های خاص و شنیدنی از جمله گفت‌وگو با چهره‌های شاخص قرآنی، هنرمندان مطرح کشور و همچنین کارشناسان دینی روی آنتن خواهد رفت.
 
از دیگر بخش‌های برنامه می‌توان ارتباط زنده با کربلای معلی، مشهد مقدس و مسجد مقدس جمکران و همچنین پخش گزارش از اقصی نقاط پایتخت و شهرها و روستاهای دور و نزدیک کشور اشاره کرد.
 
خاطرنشان می‌شود، این برنامه با اجرای حمید عبیری، هادی ربیعی، مهدی صفری روی موج ۱۰۰ تقدیم شنوندگان خواهد شد.
انتهای پیام