صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۹۲۸۴
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۶

در دیدار مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل با مدیرعامل شرکت گاز استان، همکاری گسترده روحانیون در فرهنگ‌سازی مصرف بهینه گاز طبیعی مورد تأکید قرار گرفت.

به گزارش ایکنا، به نقل از اداره کل تبلیغات اسلامی اردبیل، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده، مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل، 30 آذر ماه در دیدار با مدیر عامل شرکت گاز استان اردییل ضمن ابراز خرسندی از اقدامات اثربخش شرکت گاز استان در راستای توسعه زیرساخت‌ها و تامین گاز پایدار برای مشترکین و زمینه‌سازی برای توسعه صنعتی و کشاوری، نسبت به فرهنگ‌سازی، اطلاع‌رسانی مباحث ایمنی و صرفه‌جویی و تبیین اقدامات جهادی شرکت گاز در ادارات، مساجد و تریبون ائمه جماعات سطح استان اعلام آمادگی نمود و افزود: ظرفیت موجود در روحانیون و مبلغین دینی در راستای ترویج مصرف بهینه انرژی و صرفه‌جویی، پتانسیل بسیار بالقوّه‌ای می‌باشد و نیاز داریم با همکاری تنگاتنگ ضمن ارایه اقدامات در دست اجراء در راستای فرهنگ‌سازی مصرف بهینه گاز طبیعی کار جدّی انجام دهیم.

میرسعید سیدمتین، مدیرعامل شرکت گاز اردبیل نیز در این دیدار ضمن ارایه گزارش عملکرد شرکت گاز اردبیل، تصریح کرد: میزان گاز ورودی طی سال‌های گذشته به‌واسطه عدم شناسایی نیازمندی‌های استان به یکی از دغدغه‌های جدی مردم و مسئولین استان تبدیل شده بود و نبود زیرساخت‌های لازم در حوزه گاز طبیعی، استان اردبیل را به لحاظ توسعه با مشکل انرژی مواجهه نموده و به تبع آن توسعه پایدار و پیشرفت صنعتی و کشاورزی استان مقدور نمی‌شد.

انتهای پیام