صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۹۷۱۲
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۴

برادرها! محال است اگر ما معتقد به خدا هستیم، ما معتقد به امام زمان(عج) هستیم، محال است خدا ما را تنها بگذارد. [شهید حاج قاسم سلیمانی]

به گزارش ایکنا، در آستانه سالروز شهادت سپهبد سردار حاج قاسم سلیمانی مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، صوتی از این شهید والای مقاومت منتشر کرده است که در 21 آذرماه سال 1365 در نهر شیرعلی برای نیروهای تخریب سخنرانی کرده است.

در این صوت می‌شنویم:

«ما از هر بُعد نگاه کنیم، یک انسان باغیرت در این مملکت از هر بُعدی نگاه کند، بٌعد ملی نگاه کند بُعد اسلامی هم نگاه نکند، این مملکت، مملکت تحقیر شده‌ای که هیچ‌کس هیچ‌چیزی را حساب نمی‌کرد ـ به گفته خودشان ـ امروز نگاه کنید یک حرکت، یک تزلزلی در دنیا به وجود آورده که این سخنان را می‌گویند. این‌ها لطف خداست برادرها! اگر ما معتقد به خدا هستیم، ما معتقد به امام زمان (عج) هستیم، محال است خدا ما را تنها بگذارد. اگر ما اعتقاد داریم که خدا وجود دارد، اگر ما اعتقاد داریم که معاد وجود دارد، اگر ما معتقد به این اعتقادات هستیم باید بدانیم که محال است خدا ما را تنها بگذارد و این جریانات انقلابی و این حرکت‌ها تبیین آیه مبین قرآنی است و برای ما روشن می‌کند. مثل این جریان آمریکا اقتضایش مثل یک سوره قرآن کریم است که بر پیامبر نازل شد. یک‌ چیز عینی است که دارد طبل می‌زند و ملت را آگاه کنند که این انقلاب یک‌ چیز الهی است، وابسته به چیز دیگری است، ما باید تلاش کنیم از این ریسمان جدا نشویم.»

 

انتهای پیام