صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۰۱۸۰
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۱

رئیس دانشگاه کردستان گفت: امروزه جامعه دانشگاهی طبق فرموده مقام معظم رهبری باید الگوی جهان شود و علوم اسلامی که همان علم اخلاقیات است در تمام دنیا گسترش داده شود.

به گزارش ایکنا از کردستان، حامد قادرزاده، رئیس دانشگاه کردستان در آیین رونمایی از کتاب ۴۰ جلدی «ره‌نامه» که امروز، پنجم دی در  تالار فردوسی دانشگاه کردستان برگزار شد، با اشاره به جایگاه شهدا در جامعه اسلامی، ضمن تسلیت شهادت سید رضی موسوی از مستشاران ارشد نظامی ایران در سوریه، گفت: از صدر اسلام تا کنون «شهادت» یک ارزش نهادینه شده بوده و امیدواریم این ارزش به آیندگان نیز منتقل شود.

وی با اشاره به آیین رونمایی از مجموعه 40 جلدی «ره‌نامه» افزود: امروز رونمایی از چهل جلد کتاب از فرمایشات مقام معظم رهبری است و چاپ این کتاب به معنای تثبیت ارزش‌ها و پیدا کردن مسیر هدایت است.

رئیس دانشگاه کردستان بیان کرد: تمام تلاش دانشگاه این است که از بزرگ‌ترین و جامع‌ترین کتاب بشریت که قرآن کریم است، بیشترین بهره را ببرد چراکه دشمنان می‌دانند که قرآن مسیر آگاهی و روشنایی را به همگان نشان می‌دهد.

وی افزود: امروزه جامعه دانشگاهی طبق فرموده مقام معظم رهبری باید الگوی جهان شود و علوم اسلامی که همان علم اخلاقیات است در تمام دنیا گسترش داده شود.

رئیس دانشگاه کردستان در پایان یادآور شد: بزرگترین سرمایه، سرمایه انسانی است و خداوند انسان را در ابتدای خلقت جایگزین خود بر روی زمین قرار داده است.

یادآور می‌شود؛ مجموعه کتاب«ره‌نامه» با جمع‌آوری و تدوین موضوعی این بیانات توانسته عموم موضوعات مهم امروز کشورمان را پوشش بدهد و از نگاه سیاسی، دینی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و غیره طرز تفکر رهبر انقلاب را نسبت به مسئولیت‌ها و وظایف جامعه اسلامی بیان کند. این مجموعه تازه‌ترین آثار انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌هاست.

انتهای پیام