صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۲۰۴۳
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۲

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان با بیان اینکه اگرچه دول استکباری خوی وحشی‌گری و خباثت از خود نشان دادند، گفت: مقاومت به‌عنوان مهمترین راه برای حفظ عزت، استقلال و امنیت است‌.

حجت‌الاسلام عباسعلی گرزین، مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان در گفت‌ وگو با ایکنا از گلستان ضمن محکوم نمودن حادثه تروریستی کرمان، گفت: روز گذشته بار دیگر مردم ما شاهد شعارهای دروغین ایادی استکباری در دفاع از مظلوم بودند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان با بیان‌اینکه اگرچه دول استکباری خوی وحشی‌گری و خباثت از خود نشان دادند، اظهار کرد: حضور مردم بیانگر عشق آنان به آرمان‌های امام راحل(ره) و سربازان فداکارشان بوده و مقاومت به‌عنوان مهمترین راه برای حفظ عزت، استقلال و امنیت است‌.

حجت‌الاسلام گرزین با بیان‌اینکه شواهد از یک عملیات از قبل برنامه‌ریزی شده توسط صهیونیستی خبر می‌دهد، ادامه داد: دشمن نه تنها برای ما امنیت نیاورده بلکه همواره عامل ناامنی ما و کشور بوده‌ است.

وی با اشاره به صدور پیام‌های رهبرمعظم انقلاب اسلامی و سیدحسن نصرالله، تصریح کرد: بازگشایی پناهگاه‌های ذخیره اسرائیل به روی مردم و نظامیان خبر از تغییر رویکرد جبهه مقاومت در انتقام سخت می‌دهد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی و جنایت وحشیانه علیه بشریت، گفت: از همه مردم دنیا و مسئولین خواهشمندیم تا با یک عزم جدی و خروش جهانی، ریشه استکبار جهانی و ظلم علیه بشریت را بخشکانند.

انتهای پیام