صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۲۱۳۵
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۳

مراسم بزرگداشت شهدای حادثه تروریستی کرمان با حضور مسئولین و اقشار مختلف مردم در باروق برگزار شد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، صالح حسینی، فرماندار باروق، امروز 15 دی در مراسم چهارمین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و یادبود شهدای حادثه تروریستی کرمان که با حضور جمعی از مردم و مسئولان در این شهرستان برگزار شد، گفت: تفکر و مکتب شهید سلیمانی باعث شد در جهان یک جبهه واحد ایجاد شود.

وی مکتب سردار سلیمانی را یک میراث گرانبها برای همه مسلمانان و آزادی‌خواهان در اقصی نقاط دنیا دانست و گفت: ایمان و اعتقاد راسخ به خداوند متعال، ساده‌زیستی، ولایتمداری و ... ویژگی‌های بارز این مرد بزرگ است.

حسینی با بیان اینکه یاد و خاطره سردار سلیمانی هرگز در ایران و کشورهای محور مقاومت فراموش نمی‌شود، اضافه کرد: باید از این انسان والامقام درس‌هایی همچون در پیش گرفتن زندگی هدفمند، تبعیت از ولی‌فقیه، سربازی برای نظام و انقلاب را فرا بگیریم و تا پای جان برای این آرمان‌ها ایستادگی کنیم.

فرماندار باروق ضمن ابراز خشنودی از اینکه با وجود همه سنگ‌اندازی‌های دشمان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، فرزندان این مرز و بوم راه سردار سلیمانی را با قدرت ادامه خواهند داد، گفت: مطالعه وصیت‌نامه و زندگی‌نامه ایشان در رسیدن به این هدف متعالی بسیار موثر است.

وی با اشاره به لزوم برگزاری یادواره شهدا در جای جای ایران اسلامی در طول ایام اسال، گفت: برگزاری یادواره شهدا در طول سال برای دانستن این است، که متوجه شویم چه کسانی در راه این تربت پاک ایثارگری کرده‌اند و اکنون ما چه وظیفه‌ای بر عهده داریم.

حسینی اضافه کرد: حمایت از ولایت‌فقیه، دعوت به مشارکت در انتخابات، پاسداری از خون شهدا و ... از مهم‌ترین توصیه‌های شهدا است که باید مورد توجه آحاد مردم قرار گیرد.

انتهای پیام