صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۴۳۵۵
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۳

جشنواره «رحمت» از سوی مدارس جامعة‌القرآن با عنوان «بچه‌ها درست و زیبا نماز بخوانیم» در دبستان و پیش‌دبستانی امام حسن مجتبی(ع) شهرستان بم برگزار می‌شود.

انیس عباس‌زاده، مدیر دبستان و پیش‌دبستانی امام حسن مجتبی(ع) شهرستان بم در گفت‌وگو با ایکنا از کرمان از برگزاری جشنواره «رحمت» در این مدرسه خبر داد و گفت: این جشنواره هر ساله از سوی مدارس جامعة‌القرآن الکریم و اهل‌البیت(ع) در تمام شعب مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: از آنجا که در این مدارس قرآن به صورت تخصصیی در زمینه روخوانی، حفظ و مفاهیم قرآنی با هدف تأمل در آموزه‌های دینی و در نتیجه تربیت اسلامی آموزش داده می‌شود، برای ترغیب و تشویق دانش‌آموزان این مدارس و برطرف کردن کاستی‌های احتمالی، این جشنواره برگزار می‌شود.

مدیر مدرسه امام حسن مجتبی(ع) بم با بیان اینکه جشنواره رحمت امسال با عنوان «بچه‌ها درست و زیبا نماز بخوانیم» برگزار می‌شود، اظهار کرد: این جشنواره از 12 تا 22 بهمن‌ماه امسال با موضوعات سوره‌های نماز و در قالب نمایش، قصه، بازی کلاسی و همخوانی نماز در فضای کلاس درس برگزار می‌شود.

عباس‌زاده در پایان گفت: دبستان و پیش‌دبستانی امام حسن‌مجتبی(ع) شهرستان بم به عنوان تنها نماینده مؤسسه جامعة‌القرآن در شهرستان، در مقطع پیش‌دبستانی همخوانی نماز ۲ رکعتی، در مقطع کلاس اول معرفی پنج تن آل عبا(ع)، قرائت و شعر سوره کوثر، در مقطع کلاس دوم نمایش با موضوع مفاهیم سوره قارعه، در مقطع کلاس سوم نمایش عروسکی با موضوع مفاهیم سوره همزه را انتخاب و فعالیت خود را آغاز کرده که در مرحله نهایی و فیلمبرداری است.

انتهای پیام